Geboortehoroscoop voor volwassenen.

Beeld van uw persoonlijke aanleg en ontplooiingsmogelijkheden.

Een geboortehoroscoop geeft de exacte stand van de Zon, Maan en de planeten weer op het op het moment van uw geboorte en geeft de astroloog een beeld van uw persoonlijke aanleg en ontplooiingsmogelijkheden.


Door de horoscoop te bestuderen en te verklaren kan een astroloog inzicht geven over:
- karaktereigenschappen/ aanleg
- wijze van presenteren en relateren met de buitenwereld
- drijfveren en interesses
- onrust, angsten, problemen, blokkades, steeds terugkerende patronen en emoties
- sterktes/talenten en valkuilen
- relaties met partner, ouders, vrienden, collega’s en kinderen
- werk, beroepskeuze, carrière
- levensvragen, spiritualiteit

Tevens krijgt u inzichten met betrekking tot huidige tendensen/dynamieken/ontwikkelingen in uw leven. We kijken naar de impact van de huidige planeetstanden op uw geboortehoroscoop.

Om een persoonlijk geboortehoroscoop voor u te kunnen maken heb ik uw gegevens nodig:
- Geboorteplaats
- Geboortetijd
- Geboortedatum

Deze gegevens zijn op te vragen bij de burgerlijke stand in uw geboorteplaats. Vooral de geboortetijd is van belang. Deze dient zo exact mogelijk te zijn om een goede horoscoopanalyse voor u te kunnen maken.

Als uw gegevens bij mij bekend zijn ga ik voor u aan de slag.
Het consult bestaat uit een gesprek over uw horoscoop. Meestal duurt dit 1.5 uur. Dit gesprek kunt u gerust opnemen met uw telefoon, zodat u thuis de informatie nog eens kunt beluisteren.

Natuurlijk ontvangt u ook een tekening van uw horoscoop.
Bel of mail gerust voor informatie en tarieven!


Tevens is het mogelijk om, middels een relatiehoroscoop, de dynamieken in een relatie inzichtelijk te maken. De geboortehoroscopen van beide partners worden met elkaar in verband gebracht en de wisselwerking tussen de partners wordt geanalyseerd. Inzicht in deze dynamieken verklaren veel van de positieve maar ook minder positieve aspecten van een relatie. Inzicht in elkaar leidt tot meer begrip en groei!

Ook kunnen gezinsdynamieken, wat werkt in een gezin en wat werkt niet, duidelijk worden middels een astrologische analyse. Daarvoor worden de geboortehoroscopen van de diverse gezinsleden bekeken en de interacties binnen het gezin in beeld gebracht.

tile

Contact

Voor informatie over horoscopen, tarieven, data voor de cursus astrologie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar het bovenstaand telefoonnummer of een mail sturen naar info@astroatelier.nl